Ázsia és Sztárjai

Új oldalam

 

 

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
1,2,3.......
Indulás: 2015-10-29
 
Jin Yi Han

Születési név: Kim Hyun Joong ( 김현중)
Születési idő: 1978. október 10.
Csillagjegy: Mérleg
Magasság: 180 cm
Súly: 69 kg
Vércsoport: A
Foglalkozás: musical színész, színész, énekes
Ügynökség: Will Entertainment
Debütálás: 2002.
Tanulmány: Seoul Institute of the Arts - Visual Design

Jin Yi Han (születési nevén Kim Hyun Joong) Dél-Koreában született 1978. október 10-én. Karrierjét musical színészként kezdte a UFO című musicalben 2002-ben, ebből következtetve, hogy a színész remekül tud énekelni és táncolni.
Első televíziós főszerepét 2007-ben kapta a  Conspiracy in the Court című történelmi sorozatban. 
Mára már jelentősebb sorozatokban is helyet foglal, úgy mint az Empress Ki című 2013-as sorozatban a megfontolt harcos, Tal Tal szerepében vagy a 2014-es My Secret Hotel című doramában Yoo In Na és Nam Goong Min mellett megkapta az építész-exférj Goo Hae Young karakterét.

Érdekességek:
• Amikor kicsi volt humorista szeretett volna lenni. Ezért örült, hogy kapott szerepet az All My Love című szituációs komédiában, mert meg tudta mutatni a vicces oldalát.
• A Dr. Jin forgatása alatt egy szörnyű autóbalesete volt. Szerencsére az utóhatásai csak átmenetiek voltak.
• A Dr. Jin után is barátok maradtak Kim Jae Joong színész-énekessel. Állítólag Kim Jae Joong tanította meg neki, hogy hogyan kell inni. "Az ivó kapacitásom nőtt egy fél üveggel és most már ismerem a lerészegedés örömeit."
• A JYJ-ből ismert Jae Joong azt mondta, hogyha nő lenne, akkor randizna Yi Han-nal, de ez nem volt kölcsönös.
• A színész még jó barátságot ápol Kang Ji Hwan-nal, akire úgy tekint, mint testvérére.
• Az Empress Ki forgatása alatt Ha Ji Won-hoz került a legközelebb.
• 2015-ös szeptember 30-i Radio Star műsorban egy zavarbaejtő történetéről mesélt: "Minden nap elmegyek a szomszéd edzőterembe 3-4 óra körül, és ott volt egy csinos nő. Ő mögöttem tornázott. Én egy gyakorlatot csináltam, ami miatt le kellett hajolnom, és ő rám nézett. Legörnyedtem majd felemeltem a súlyt, amikor egy durranás hangzott el. Bűzleni kezdett."

 


Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Lilith Megéhezik 4 - Az Apáca Show,a fantasy új epizódja elérhetõ    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...