Ázsia és Sztárjai

Új oldalam

 

 

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
1,2,3.......
Indulás: 2015-10-29
 
Lim Ju-hwan

Név: 임주환 / Im Ju Hwan (Lim Joo Hwan)
Foglalkozás: Színész és model
Születési dátum: 1982.Május.18 (33 éves)
Magasság: 186cm
Súly: 68kg
Horoszkópja: Bika
Vércsoport: O
Ügynöksége: Blossom Entertainment 


Korai élete
Amikor középiskolás volt, csatlakozott egy színjátszó csoporthoz. Játszott a The Good Doctor-ban, amiért el is nyerte a legjobb teljesítmény díjat. Már ebben az időben is barátok voltak Shin Dong Wook színésszel. A középiskola elvégzése után modellként kezdte a pályafutását.

Karrier
Első bemutatkozása 2004-ben volt a Magic című sorozatban, amelyet az SBS csatorna vetített. Majd 2006-ban szerepelt első nagy filmjében a Millionaire's First Love-ban. Ezután után olyan drámákban szerepelt mint például a The Snow Queen (2006) vagy a Boys Over Flowers (2009). Nagy siker volt számára a 2007-ben megjelenő Auction House című sorozat, amiben egy vak festőt alakít. Igazi áttörést a Tamra The Island, című dráma, amelyet az MBC sugárzott 2009-ben.

2011-ben be kellet vonulnia kötelező katonai szolgálatot végeznie, de szívproblémái miatt három hónapra kórházba került, majd mentesítést kapott. Ezután 2013-ban átment a Blossom Entertainment-hez. Még ugyanebben az évben visszatért színészi karrierjéhez és főszerepet kapott az Ugly Alert című drámában. 2014-ben pedig egy gazember szerepét alakította a The Con Artists című filmben.
2015-ben két sorozattal tért vissza, a történelmi jellegű Shine or go crazy-vel, valamint az Oh my Ghost-tal. Ezen kívül a Because I love you című filmben is feltűnt főbb mellékszereplőként.
Előreláthatólag 2016-ban az Indiscreetly Fondly című sorozatban fog szerepelni, Kim Woo Bin és Bae Suzy oldalán.

 
 


Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Lilith Megéhezik 4 - Az Apáca Show,a fantasy új epizódja elérhetõ    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...