Ázsia és Sztárjai

Új oldalam

 

 

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
1,2,3.......
Indulás: 2015-10-29
 
Jang Hyuk

Név: Jang Hyuk
Eredeti neve: Jung Yong Joon
Foglalkozás: színész és énekes
Születési idő: 1976. Dec. 20
Születési hely: Busan, Dél-Korea
Magasság: 177cm
Súly: 63kg
Vércsoport: 0
Család: Nős, 3 gyermek
Ügynökség: SidusHQ
 

Karrier:

Jang Hyuk élete nagy részét szülőhazájában Busan-ban töltötte, melőtt 1997-ben debütált színészként a Model című televíziós drámában. 1999-ben az akkor debütáló God kpop banda, To My Mother zenei videójában tűnt fel.

1997-es debütálása után, 2001-ben kezdett szárnyalni igazán a karrierje, amikor vezető szerepett kapott a Volcano High című filmben Shin Min Ah oldalán. Ezzel az excentrikus szereppel elnyerte a rajongók és a kritikusok dícséretét is. 2002-ben egy nagyon sikeres dorama főszerepét kapta meg : Successful Story of  a Bright Girl, amiben Jang Na Ra mellett játszott. Majd 2003 ban három filmben is játszott. 2004-ben bevonult katonánakm ahonnan két év után 2006-ban tért haza.

Miután hazatért, 2006-ban a Thank You című drámában láthattuk, amelyben Gong Hyo Jin oldalán szerepelt.Ezután már egyre kezdett feledésbe merülni a botránya.

2008-ban a Dance of the Dragon című filmben játszott a szingapúri színésznő Fann Wong mellett. Ezért az a szerepéért elnyerte a legjobb színész díjat a West Hollywood International Film Festivalon.

Majd volt egy cameo-ja egy japán drámában a Ryokiteki na Kanojo-ban. 2010-ben megkapta a legjobb vezetőszerep értékelést a The Slave Hunters-ben nyújtott alakításáért.

2011-ben egy igazán sikeres sorozat főszerepét kapta meg : Midas, amiben egy ügyvédet alakít Lee Min Jung és No Min Woo oldalán. A következő szerepe a The Client című filmben volt. Ebben a filmben egy összetett személyiséget kellett megformálnia. Jang azt nyilatkozta : "Meg kellett találni az egyensúlyt egy bűnöző és egy ártatlan ember között".

2013-ban az Iris II sorozatban láthattuk ismét. Ez a sorozat volt a harmadik alkalom, amikor Lee Da Hae színésznővel dolgozott együtt. Még ugyanebben az évben szerepelt egy katasztrófa filmben, amelyben egy halálos vírus ellen keresnek gyógymódot.

2014-ben egy romantikus drámában játszik főszerepet ismét Jang Na Ra oldalán, a Fated to Love You-ban. Nem sokkal ezután játszott az Old Goodbye-ban, amelyben egy boxolót alakít, aki a múltba utazik, hogy találkozzon nemrég elhunyt feleségével.

2015-ben a Shine Or Go Crazy című történelmi dráma főszerepét kapta meg, amelyben Lee Ha Nui és Im Ju Hwan játszott együtt. Majd az Empire of Lust című filmben is játszik.

Ugyanebben az évben volt egy cameoja a The Producers drámában, majd főszerepet kapott a 
The Merchant: Gaekju 2015 című történelmi drámában. 

2016-ban új szereppel tér vissza a Beautyful Mind című sorozatban. Egy évvel később 2017-ben főszerepet kapott a Voice című thriller drámában.

Magánélete:

Jang 2008 június 2-án feleségül vette barátnőjét Kim Jeo Jin pilates oktatót. A pár már 2002 óta volt együtt. Az esküvőn Cha Tae Hyun is részt vett. A párnak két fia is született (2008-ban és 2009-ben). 2015-ben pedig egy újabb gyermekkel bővült a családjuk.


Díjai :

- 2000 SBS Drama Awards - legjobb színész

- 2002 SBS Drama Awards - Top 10 starts

- 2007 MBC Drama Awarsd - Arany alakítás 

- 2008  West Hollywood International Film Festival - Legjobb férfi főszereplő

- 2008 SBS Drama Awards - Top 10 Stars

- 2010 Seoul International Drama Awards - Kiemelkedő koreai színész

- 2010 Korea Drama Awards - Legjobb férfi főszereplő

- 2010 Han Il Kultúra Awards - Alakítás, kulturális diplomácia kategóriában

- 2010 Grimae Awards - Legjobb férfi főszereplő

- 2010 KBS Drama Awards - Legjobb páros (Lee Da Hae-vel)

- 2011 Korea PD Awards - Legjobb TV színész

- 2011 SBS Drama Awards - Top Excellence / Top 10 Stars

- 2012 Adózók napja - Elnöki dícséret

- 2013 MBC Entertainment Awards - Népszerűség díj

- 2014 Herald Donga Életmód Awards - Az év legobban öltözöttje

- 2014 MBC Drama Awards - Legjobb páros díj (Jang Na Ra-val)

 

 


Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Lilith Megéhezik 4 - Az Apáca Show,a fantasy új epizódja elérhetõ    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...