Ázsia és Sztárjai

Új oldalam

 

 

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
1,2,3.......
Indulás: 2015-10-29
 
Lee Min Ho,

Élete

1987. június 22-én született Dél-Koreában, Soulban. Családja, anyja, apja és egy nővére van. Kicsikorában football játékos szeretett volna lenni, de egy sérülés miatt nem lehetett az. Mikor végzős középiskolás volt, akkor csatlakozott a Starhaus Entertainmenthez egy ismerős segítségével. Ezután kisebb tvs szerepléseket kapott, majd 2006-ban elhalasztott egy fontos szerepet autóbalesete miatt, amiben súlyosan megsérült.

Karrirje

2009 - 2011 "Boys Over Flower / Personal Taste / City Hunter"

2009-ben volt a nagy áttörés, amikor Gu Jun Pyo szerepét kapta meg a Boys Over Flowers-ben Koo Hye Sun és Kim Joong Hyun melett. Ez a sorozat egy japán feldolgozás volt. Ekkor végezte el a filmművészeti egyetemet. Ott közeli barátságba került Kim Bummal. 2010-ben aB oys Over Flowers  sikerét a Perfect Match követte, amiben egy ambíciózus és amximalista építész alakít. A sorozat másik címe a Personal Taste, amiben megmutathatta egy másik oldalát is. 2011-ben egy kicsit eltérő drámában kapott szerepet a City Hunterben ami inkább akció film volt. Ennek a filmnek köszönhető a kínai, japáni és fülöp-szigeteki sikerét is. Majd a Faith című drámában kapott szerepet.

2012 - 2013 "Faith / The Heirs"

2012-ben kapta meg a szerepét a Hit című filmben. 2013-ban a legújabb filmje Park Shin Hye oldalán a The Heirs, amiben a CN. Blue egyik tagja Kang Min Hyuk is szerepel. A sorozat egyik betétdalát is énekli Love Sick címmel.

2014 - 2016 "Gangnam Blues /  The Legend of the Blue Sea"

2014 Gangnam Blues című filmben láthatjuk. Lee Min Hot felkérték, hogy egy kínai showműsorban részt vegyen, a műsort több millió kínai ember nézte. Ott éneket is egy dalt mégpedig a BOF OST-nek az egyik dalát. 2016-ban kezdődik meg annak a filmnek a forgatása ami a  Bounty Hunters címet kapta. Yi San fősreplőt fogja alakítani benne. Az alkotás egybként egy komedy akció film. A film kooprodukcióban készül, ugyan is a szereplők listáján helyet kapott néhány kínai színész valamit a helyszínek is változatosak. A 2016 egyébként nagy fordulópont lesz, hiszen több sztárral együtt is be kell vonulnia és teljesíteni a kötelező katonai szolgálatot, amit majd valamikor 2016-ban kezd meg. 2016-ban egy újabb sorozattal tér vissza a képernyőkre, melynek címe  The Legend of the Blue Sea, melyben a főszerepet Gianna Jun-nal alakítja. 

Énekesi karrierje

2013 Első kislemeze

Nem csak színészet terén tehetséges, hanem az éneklésben is. Kezdetekben csak dalokat énekelt, mint pl: Say Yes és a Be My Last Love. Majd 2009-ben Jessica Gomessal énekelt egy duettet: Extreme. Még ebben az évben mikor szerepelt a Boys Over Flowersban, akkor énekelte a sorozat egyik dalát a "My Everything. Végül 2013-ban kiadta első saját albumát My Everything-et, ami koreai és japán verzióban is megjelent.

2014 Visszatérés

Lee Min Ho újabb kisalbummal örvendezteti meg rajongóit, ami 2014 októberében jelent meg. Az album címe Song For You.

Díjai

2009 - 45th Baeksang Arts Awards Best New Actor

2009 - MTN Broadcast Advertisement Festival Most Popular Advertisement Model

2009 - KBS Drama Awards Best New Actor

2009 - KBS Drama Awards Best Couple Award with Ku Hye-sun

2010 - MBC Drama Awards Second prize - Male

2011 - 4th Korea Drama Festival Awards Best Actor

2011 - 4th Korea Drama Festival Awards Hallyu Star Award

2011 - SBS Drama Awards Top Ten Stars Award

2011 - SBS Drama Awards Netizen Popularity Award

2011 - SBS Drama Awards Top Excellence Award, Actor in a Drama Special

2012 - SBS Drama Awards Top Excellence Award, Actor in a Miniseries

2012 - SBS Drama Awards Top 10 Stars Award

2013 - SBS Best Couple Award with Paek Shin Hye

2013 - SBS Best Dressed Award 

2013 - SBS Best Netizen Award 

2013 - SBS Best Actor (drama special) 

 


Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Lilith Megéhezik 4 - Az Apáca Show,a fantasy új epizódja elérhetõ    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...